2013. szeptember 28., szombat

Újra itt vagyok! Kísérőm: Luis a csikóhal

Ismét itt vagyok! (Közkívánatra, mert sokan írtátok, hogy hiányoljátok a kész műveimről a fotós beszámolókat. Köszönöm ezúton is mindenkinek a kedves sorokat, igazán jólesik, hogy szívesen olvassátok a szösszeneteimet, és szeretnétek, ha folytatnám a publikálást :):) A mostantól következő, remélhetően rendszeresebb bejegyzéseimet egy kis csikóhallal indítom:


Luis, a tengerszín bőrű, magnetit szemű hal-ló:D két napja vendégeskedik otthonomban(Új-Mágusfalván). Kalandos volt a megérkezése, ugyanis egy nemrég felfedezett, germániai tekercsen leírt varázslat alkalmazásával öltött testet a kezeim alatt.
A tekercs származási helyét (www.fantasiabeads.de) sárkányokkal, medvékkel, és mindenféle egzotikus állattal őriztetik a helyi gyöngy-varázslók: Jenni és Cordi, és bizony nem volt a legkönnyebb hozzájutnom.

Gaz káosz-manók felejtő-átka miatt Paypalia kapui bezáródtak előttem. Az átok elrabolta az oldalkapun át való bejutás lehetőségét is: elmém átokkal szaggatott, lyukas, szélfútta raktáraiban hűlt helyét találtam a szentként őrzött Helyreállító Két Kérdésre adandó válaszaimnak, ezekre is rátették piszkos mancsukat ezek a hitvány népek.

Újra jártam hát a Paypalia-hoz vezető rögös utat, amit sokan közületek már bizonyára jól ismertek. Belépéshez élesítettem még a "Passz-vörd" varázsigét és átadtam a kincstárnokomtól megkapott bűvös, egyedi Code-ot, és csak ezután nyújthattam be kérvényem a a pédéef-tekercsekre Fantasiabeads dicső magiszterei felé. :):):)

3 megjegyzés:

Agnes-Erzsebet. írta...

Varazslatos lett ! Gyonyoru ! Es nagyon elbuvolo a leiras hozza (otletes es annyira mesebeli ). Imadnivalo !!!

Péntek Éva Rita írta...

Üdv. A mintát el tudnád küldeni?
Köszönöm szépen.
violin1970@gmail.com

Névtelen írta...

Üdv. Nagyon szeretnem megfüzni a csikohal mintat.Ha eltudnad küldeni nagyon megköszönem. klaea.helembai@gmail.com

Megjegyzés küldése